Ons aanbod

We bieden verschillende ondersteuningsvormen aan.

Bij ons verblijven

Onze open plaatsen

Ben je op zoek naar ondersteuning voor een korte of langere tijd? Bekijk hieronder onze open plaatsen.

Bij ons verblijven

Kom je graag kennis maken?

Tijdens een kennismakingsbezoek proberen we de kandidaat-bewoner zo goed mogelijk te leren kennen. We stellen onze voorziening voor en tonen één of meerdere leefgroepen waar we denken dat de cliënt goed zou bij aansluiten.

Na het kennismakingsbezoek, kijken we of er plaats is in de leefgroep waarvoor de cliënt in aanmerking komt. Is er op dat moment geen plaats, dan kom je op de wachtlijst terecht.

Bij ons verblijven

Opstart van de ondersteuning

Volwassenen
Beschik je over een persoonsvolgend budget, dan berekenen we samen hoeveel dagen je bij ons kan verblijven. Wanneer dit nog niet in orde is, neem je best contact op met de sociale dienst van je eigen mutualiteit. Zij zetten je op weg om de aanvraag voor een budget te doen.

Minderjarigen
Om bij ons ondersteuning te krijgen als minderjarige, heb je een jeugdhulpbeslissing van de intersectorale toegangspoort van het Agentschap jongerenwelzijn nodig. Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) helpt je graag op weg.

Heb je maar heel kort of af en toe ondersteuning nodig, dan hoef je niet over een budget te beschikken. Bij vermoeden van handicap kan je bij ons terecht via Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH). Meer informatie hierover vind je op de website van het VAPH.

Cookies nodig

Sorry, om deze functionaliteit te gebruiken moet je eerst de bijhorende cookies aanvaarden.